Keramički radovi daju konačan izgled adaptiranom objektu, unose toplinu u Vaš dom, a pravim izborom keramike možete uticati na vizuelno povećanje nekih prostorija. Takođe doprinose i jednostavnijem održavanju doma.Pločice najčešće postavljamo u kuhinji, kupatilu, hodniku, na terasi ili na nekim drugim površinama koje želimo ukrasiti ili pojednostaviti njihovo održavanje.

Spoljne pločice treba da su otporne na smrzavanje ali i da se ne klizaju. Unutrašnje pločice su neprekidan izvor ideja. Dobrim izborom i postavljanjem mogu biti izuzetan ukras u Vašem domu. Preporučujemo Vam da kupite dodatnu kutiju pločica, kako biste mogli da sanirate neku nepredviđenu štetu (na primer pri zameni vodovodnih instalacija). O izboru pločica odlučijete Vi, a mi ćemo Vam dati neke korisne savete. Lepak i fugomal biramo sami koristeći predhodna iskustva.

Keramički radovi obuhvataju

  • pripremu podloge,
  • postavljanje pločica i
  • fugovanje.

Preduslov za uspešno postavljanje pločica je potpuno ravna podloga. Ukoliko postoje neravnine, naši majstori ih potpuno uklanjaju. Kod postavljanja pločica pazimo na uklapanje. Posle nanošenja fuga, sastavne delove zatvaramo silikonom.

Takođe oblažemo površine prirodnim i veštačkim kamenom.

Naši keramičari su stručni i iskusni. Garantujemo završetak radova na vreme, kvalitetan rad i, na kraju, zadovoljnog klijenta.