Želite da renovirate svoj životni prostor?

Razmislite o tome šta želite i predstavite nam svoje ideje. Naš tim će Vam pomoći u realizaciji svega što želite. Možda nemate potpuno rešenje pa Vam treba savet oko planiranja prostora? Pomoći ćemo Vam i u tome. Mi već dugi niz godina poslujemo i znamo kako da na najbolji način uredimo Vaš dom da se u njemu osećate opušteno i zadovoljno.

Prilikom adaptacije imamo tačno određen raspored obavljanja poslova. Tako radeći ostvarujemo najbolje rezultate.

Prva faza adaptacije je svakako prostorno planiranje. Poštujući Vaše želje svaki kutak Vašeg doma ćemo učiniti prijatnim i funkcionalnim. Izradićemo precizan plan prostora. Ukoliko je potrebno, možemo ukloniti suvišne zidove ili zidati nove. Radimo i zamenu elektroinstalacija, vodovodnih instalacija, stolarije, podnih obloga...

Trudimo se da Vaš dom bude mesto u kom se najbolje osećate. Ako budete angažovali nas, budite sigurni da ćemo isplanirati svaki pa i najmanji detalj u Vašem domu. Nećete se više saplitati o kablove, imaćete dovoljno utičnica na svim mestima u domu, u zavisnosti od namene prostorije predložićemo Vam boju u koju ćete je okrečiti, uradićemo zajedno plan rasporeda sanitarija, a po Vašoj želji možemo Vam pomoći i u izboru nameštaja.

Poslove obavljamo stručno i precizno. Naši zadovoljni klijenti su nam najbolja reklama. Budite i Vi jedni od njih i angažujte nas.