Prilikom adaptacije stana jedna od najčešćih ulaganja je zamena stolarije. Ukoliko se preračunate, shvatićete koliko je ova investicija isplativa. Pri zameni ili ugradnji stolarije, postavljamo pitanje koja je najbolja. Vaša je odluka, ali ovo je nekoliko činjenica o kojima bi trebali razmisliti.

  • Ukoliko govorimo o dugotrajnosti, kao što znamo da postoji drvena stolarija stara i preko 50 godina, tako su i PVC i aluminijumski prozori dugotrajni.
  • Ako razmišljate o održavanju, drvo se mora redovno farbati i štititi, što nije slučaj sa aluminijumskom i PVC stolarijom.
  • Kad je reč o estetici, mnogo bi više ljudi odabralo drvenu stolariju. Ne zaboravimo da se i PVC može nabaviti u boji drveta, a postoje i druge varijante, na primer aluminijum - drvo.
  • PVC stolarija se lako može proizvesti u različitim oblicima i dimenzijama, što nije tako lako u proizvodnji drvene i aluminijumske stolarije.
  • I na kraju, PVC stolarija je daleko najjeftinija, sledi aluminijumska pa drvena stolarija.

Dakle, PVC stolarija po ovim kriterijumima ima najviše prednosti. Na Vama je da odlučite koje je za Vas i Vaš dom najbolje rešenje. Mi Vam možemo pomoći u angažovanju firmi koje se bave proizvodnjom, ugradnjom i prevozom stolarije. Sarađujemo samo sa proverenim proizvođačima pa ćete dobiti garantni list i garanciju za radove koje budu izveli.