Rušenje je posle isplaniranog rada prva faza u adaptaciji objekta. Ovom poslu pristupamo oprezno. Prvo obezbedimo gradilište kako  ne bi ugrozili bezbednost ljudi.

rusenje i odvozenje suta

U većini slučajeva, rušenje je delimično. Radi se uglavnom o demontaži prozora i vrata, keramičkih pločica, sanitarija... Rušimo pregradne zidove, probijamo i proširujemo razne otvore... Pri rušenju zidova radimo oprezno. Ne mogu se rušiti noseći zidovi, pa čak ni svi pregradni. Za rušenje zidova nekada treba angažovati statističara koji će predložiti najbolje rešenje. Potrebno je da imate bitne podatke o građevinskoj konstrukciji Vaše zgrade da bi nam rad bio bezbedniji. Ovaj naizgled jednostavan posao može doneti velike probleme ukoliko se obavlja nestručno. Naši majstori precizno vade elektroinstalacije, vodovodne i kanalizacione cevi i paze da se što manje ošteti deo stana koji se ne adaptira.

Nakon završenog posla , šut pakujemo u odgovarajuću ambalažu i odvozimo na gradsku deponiju. Pri tome vodimo računa da ne prljamo zajedničke prostorije Vaše zgrade.